27 Aralık 2013 Cuma

En iyi ücretsiz antivirus programı 2014

Bilgisayarın olmazsa olmaz programlarından biridir antivirus programları internette bulabileceğiniz onlarca ücretsiz antivirüs programı mevcut.  ben bu yazımda size  kullanabileceğiniz piyasadaki en iyi ve ücretsiz programlarını sıralayacağım umarım yararı dokunur . .



 1. AVAST ! FREE ANTİVİRÜS 














Avast bilgisayarı kasmadan tarama yapabilen dünya da 200 milyona yakın kullanıcısı olan antivirüs programıdır. 8 farklı kalkan tipine sahip olup  olası tehlikeleri anında uyarıyor .




2 MİCROSOFT SECURİTY ESSENTİALS :  Arka planda çalışarak  işini sessizce ve en iyi yapan antivirüs programlarından biri. neredeyse avast kadar bir kullanıcı kitlesine sahiptir .ayrıca bir microsoft ürünü olması bu uygulamayı daha cazip hale getiriyor . . .



3 AVİRA ANTİVİRÜS : bir alman harikası diyebilirim. araç çubuğu eklentisiyle daha temiz reklamsız  bir gezinme imkanı sunuyor .

4.AVG ANTİVİRÜS FREE : Sürekli güncellenen virüs motoruyla göz doldurmayı sürdüren yeni sürümüyle birlikte gelen araç çubuğu eklentisi görmek istemediğiniz eklentileri gizlememizi sağlıyor. ayrıca arama sonucunda her arama sonucunun yanında site güvenliği hakkında fikir sunuyor . 




yapılan araştırmaya göre en iyi prpgram sıralaması şu şekilde :


1 AVİRA ANTİVİRUS

2AVG ANTİVİRÜS 

3AVAST! FREE ABTİVİRÜS



1 yorum:

  1. Yazı bilgilendirici olmuş teşekkürler. Antivirüs programları kullanmak gerekli.

    YanıtlaSil